STAVBA OLOMOUCKÉHO CLARIONU PRÁVĚ ZAČALA

12. prosince 2011

Slavnostním poklepáním na základní kámen začala výstavba hotelu Clarion Congress Hotel Olomouc a přilehlého administrativního parku CPI City Center. Nový hotel přivítá první hosty v létě 2013. „Olomouc je pro nás klíčovou destinací a věříme, že budeme ideálním partnerem pro realizacinejrůznějších druhů akcí, od setkání komorního rázu až po velké kongresy s náročným cateringem,“ řekl Jan Kratina, generální ředitel a předseda představenstva CPI Hotels, a.s.

Clarion Congress Hotel Olomouc nabídne mimořádný komfort moderních pokojů, vynikající gastronomické zázemí a především konferenční služby ve špičkově vybaveném kongresovém centru s maximální kapacitou 1 400 osob. Hotel Sigma se promění ve zcela nový, moderní hotel Clarion, který se jako devátý v ČR zařadí do mezinárodního řetězce Choice Hotels International. „Zájmem CPI Hotels je přivést do Olomouce ještě více kongresové klientely, na kterou se prostřednictvím hotelů Clarion zaměřujeme. Rádi bychom ale zachovali také velmi populární akce pro veřejnost, pro jejichž organizaci poskytne nové kongresové centrum zcela jedinečné kvalitativní podmínky,“ zdůraznil Jan Kratina, generální ředitel a předseda představenstva CPI Hotels, a.s

Clarion Congress Hotel Olomouc se stane základem celého administrativního komplexu, dalším velkým nájemcem bude Raiffeisenbank. CPI City Center nabídne podzemní parkování ve dvou patrech a venkovní parkovací stání či prostory pro obchody. Výhodná poloha projektu zaručuje snadnou dostupnost do centra městskou dopravou a současně rychlé napojení na vlakové nádraží i hlavní dopravní tahy regionu.