HOTEL SIGMA OLOMOUC SE DOČKAL, GENERÁLNÍ REKONSTRUKCE ZAČÍNÁ

27. července 2011

Své brány uzavře Hotel Sigma Olomouc ke dni 11. srpna 2011, aby prošel rekonstrukcí na čtyřhvězdičkový hotel. „K zahájení provozu pod novým názvem a jistotou čtyř hvězd Clarion Congress Hotel Olomouc by mělo dojít v srpnu 2013,“ prozradil Robin Hanák, ředitel Hotelu Sigma Olomouc.

Stávající Hotel Sigma Olomouc se tak začlení jako již osmý český Clarion pod značku Clarion Hotels do mezinárodní sítě Choice Hotels International, kterou společnost CPI Hotels, a.s. na českém trhu zastupuje. Rekonstrukce a rebranding je součástí obchodní strategie, která počítá s neustálým rozvojem rodiny hotelů značky Clarion a její expanzí do regionů. „Společnost CPI Hotels, a.s. pokračuje ve své strategii nadále rozšiřovat a vylepšovat služby svých hotelů. Tímto se opět rozroste regionální síť business hotelů značky Clarion, garantující hostům vysokou kvalitu služeb, na kterou jsou zvyklí z ostatních Clarionů provozovaných naší společností v České republice,” sdělil Jan Kratina, generální ředitel CPI Hotels, a.s.

Hotely značky Clarion se profilují nejen komfortním ubytováním a stravováním, ale i nadstandardními konferenčními možnostmi. „Věříme, že splnění náročných celosvětových standardů značky Clarion bude našim klientům plně garantovat komplexní špičkové služby čtyřhvězdičkového standardu s individuálním přístupem,“ sdělil ředitel Hanák.

Po rozsáhlé rekonstrukci Clarion Congress Hotel Olomouc nabídne kongresové prostory až pro 1 400 delegátů (přičemž největší sál až pro 1 100 delegátů), dále 126 pokojů včetně apartmánů a Business Executive Suite. Součástí hotelu bude vynikající restaurace Benada s kapacitou až 440 míst.

Do doby znovuotevření hotelu nabízíme hostům služby našeho hotelu Clarion Congress Hotel Ostrava, který se nachází necelých 90 km od Olomouce. Velice děkujeme za stávající výbornou spolupráci a těšíme se na první hosty již v novém hotelu Clarion Congress Hotel Olomouc,” řekl závěrem Hanák.